een bedrijf in sfeervuur

Warmte Wereld is een bedrijf in sfeervuur en warmte, gevestigd in Hijken. Vlakbij Beilen, centraal gelegen in Drenthe tussen Assen en Hoogeveen, Drachten en Emmen. Wij werken over het algemeen in de noordelijke provincies Groningen Friesland en Drenthe.

Inspecties voeren wij uit door het hele land. 

Voor Warmte Wereld is een hoogstaande kwaliteit van groot belang. Dit waarborgt een mooi vuur, een veilige installatie en langdurig plezier van de haard.

Het vuur moet passen bij uw persoonlijke wensen. Een sfeerpunt in de woning of ook een wezenlijk deel van de verwarming van het vertrek cq. de woning.

In een persoonlijk gesprek in onze showroom stellen wij samen vast wat voor ‘stoker' u bent, daarna bespreken we welk type kachel daarbij past. U kunt op afspraak terecht in onze showroom. Wij vragen u via e-mail info@warmtewereld.nl of telefonisch 0593-526715 een afspraak te maken.

U kunt alvast nadenken over vragen als

§         Stookt u vaak of af en toe?

§         Moet de kachel na het aansteken snel warmte geven?

§         Moet de kachel na het stoken nog warmte blijven geven?

§         Welke ruimte moet de kachel verwarmen?

§         Hoe zit het met een rookkanaal?

Als de functie is vastgesteld, kan er nagedacht worden over het uiterlijk. Ook dit hoeft u niet alleen te doen. Op basis van een bezoek thuis, in de nieuwe woning of aan de hand van bouwtekeningen wordt een maatwerk offerte gemaakt.

Hans Nieuwelink heeft als eigenaar van Warmte Wereld veel kennis vergaard in het buitenland. Hij is in het bezit van het diploma Sfeerverwarming van het Sfeerverwarmingsgilde en is meester schoorsteenveger. Ook heeft hij als gediplomeerd gastechnisch installateur de erkenning van Sterkin.

Naast het adviseren is hij ook degene die bezig is met uitvoering van het installatiewerk. Warmte Wereld is een klein bedrijf en persoonlijk contact met onze klanten is voor ons erg belangrijk.

Zoekt u een kachel of een haard in de regio Assen of Hoogeveen, Zuidwolde, Koekange, maar ook Meppel, Havelte en Ruinerwold. Wij zijn specialist in Drenthe en omgeving. Daarnaast hebben wij ook klanten uit een grotere regio zoals uit Overijssel, Groningen en Friesland, zoals Drachten en Heerenveen.